Elmässan i Stockholm 2016 den 19-20 oktober

30 sep 2016 14:25 - 30 sep 2016 14:29 #1 av Elmässan
Den här bilagan är gömd för gäster,
Var vänlig och logga in eller registrera för att se bilagan.

Välkommen till mässan som utvecklar och inspirerar hela elbranschen. Elmässan är en unik mötesplats som kopplar ihop människor i branschen med fokus på affärer. Som besökare får du en exklusiv inblick i elbranschens framtid, trender och den senaste forskningen. På plats finns över 220 ledande leverantörer, mängder av produktnyheter, inspirerande talare och smarta lösningar. Vill du få en översikt om vad som händer på mässan? Spana in denna video!

Vi erbjuder ett fullspäckat seminarieprogram som gör dig utbildad och inspirerad. Lyssna på bland andra energiminister Ibrahim Baylan, fotbollslegenden Patrik Andersson, inspirationsgurun Christer Olsson, designerduon Olsson & Linder och Svensk Elstandard, samt Rallyproffset Berra Dakar Marcusson.

Du blir också uppdaterad om det senaste inom LED, IoT, fiber och KNX. Givetvis lär du dig även allt om de senaste standarderna. Ta också del av de kostnadsfria halvdagarna om Ledarskap, Energieffektivisering och den nya Elsäkerhetslagen som träder i kraft 2017. Du anmäler dig kostnadsfritt till alla aktiviteter på hemsidan.

Välkommen att anmäla dig kostnadsfritt här: Anmäl dig till Elmässan

This message has an attachment file.
Please log in or register to see it.

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

30 sep 2016 17:02 #2 av Robin Strandberg

Projekt & Servicetekniker
Niko Home Control

Be Logga in eller Skapa ett konto ansluta till konversationen.

Sidan laddades på: 0.043 sekunder

Senaste foruminlägg