fluxio.se Forum
Välkommen, Gäst
Användarnamn Lösenord: Kom ihåg mig

Profil för Jonathan Solberg (JonHart)

 • OFFLINE
 • Registered
 • Rank: Färsking
 • Registreringsdatum: 17 mar 2016
 • Senaste Besöks Datum: 23 jan 2018
 • Tidszon: GMT +1:00
 • Lokal tid: 00:15
 • Inlägg: 34
 • Profil visningar: 562
 • Plats: Okänd
 • Kön: Okänd
 • Födelsedatum: Okänd

Signatur

Inlägg

Inlägg

emo
Hur ser din arbetsdag ut?

Som produktingenjör arbetar du tillsammans med ditt team som teknisk expert och stöd - utåt till våra säljare och internt till vår produktion - genom hela värdekedjan från design och tillverkning till marknadsföring, försäljning och användande. Du är en viktig resurs för vårt löpande förbättringsarbete där du säkerställer att vi har en kundanpassad, produktionsvänlig och kommersiell produktdesign.

En betydande del av arbetet innebär design och tekniska beräkningar utifrån underlag som t ex kundförfrågningar. Du driver även uppdrag för produktverifiering, kundprojekt samt införande av nya produkter liksom är bidragande i framtagande av produktspecifikationer och informationsmaterial samt i arbetet med prissättning, reparationer och reklamationer.

Vem trivs här?

Vi söker dig som har en högskoleexamen med relevant inriktning för rollen, exempelvis inom maskin eller material. Erfarenhet från tillverkande industri, arbete med högtemperatursmaterial och arbete som innefattat mekaniska och elektriska konstruktioner är ett stort plus. Vi använder Solid Works 3D för produktdesign och ritningar. God datorvana är ett måste, förståelse för arbetsflöden och kvalitetssystem är värdefullt och erfarenhet av projektledning är meriterande. Då vi är verksamma i en internationell miljö behöver du goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vi vill att du är nyfiken och att du motiveras av att lära nytt. Du har en hög ambition och förmågan att möta och överträffa våra kunders behov och förväntningar genom att lyssna, lösa problem och ge utmärkt service. Du kombinerar detta med ditt stora intresse och goda kunskaper inom teknik samt en stark drivkraft att hela tiden utveckla din tekniska kompetens. Att arbeta systematiskt och ta ansvar för dina uppdrag faller sig naturligt för dig, och du är bra på att ge tydlig återkoppling när det krävs. I rollen som produktingenjör har du också många kontaktytor och genom att vara pedagogisk och kommunikativ skapar och underhåller du goda relationer.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/3e0473924685
Produktingenjör söke ...
Kategori: Platsbanken
emo
Är du tekniskt lagd och vill arbeta praktiskt i en kundnära roll? Är du social, problemlösande och har ett öga för service? Då har vi en spännande tjänst som skulle passa dig.

Vi på Bäck Installation AB söker nu en kabel TV tekniker/Servicetekniker till vårt team i Stockholm!

OM DIG
Tjänsten passar dig som är social och strävar efter att ge kunder bästa möjliga serviceupplevelse. Du trivs dessutom med att arbeta och i ett team. Du är initiativtagande, har skinn på näsan och besitter ett tekniskt intresse. Vidare tycker du om ett varierande arbete i högt tempo där du får jobba i en fysisk arbetsroll.

Vi söker dig som är snabblärd och har en vilja att lära nytt. Vidare tar du ansvar över dina arbetsuppgifter.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som kabel TV tekniker/service tekniker kommer du främst att arbeta med kundservice, service i bredbandsnät, nätservice och preventivt underhåll- och kvalitetsarbete. Våra största kunder på servicesidan är Comhem och Itux. Du utgår hemifrån med tjänstebil för att köra ut till våra kunder.

KRAV FÖR TJÄNSTEN
• B Körkort
• Är Serviceinriktad
• Gilla att utföra arbete på egen hand och samtidigt vara en lagspelare
• Är obehindrad i svenska i både tal och skrift

MERITERANDE
• Tidigare erfarenhet av arbete med installationer så som larminstallation, kabelinstallationer, antenner, elektronikmontering.
• Har läst teknisk eller IT inriktning på gymnasiet
• God datorvana
• Intresse för teknik

ÖVRIGT
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm/Skarpnäck

OM BÄCK INSTALLATION
Bäck Installation AB är ett företag med ca 150 anställda och finns i beläget i både Stockholm och Göteborg. Hos oss arbetar du tillsammans med drivna och kompetenta kollegor, vi har roligt tillsammans och förväntar oss att du vill vara en del av gemenskapen på företaget. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete som ställer höga krav på dig som medarbetare men med stor ansvarsfrihet i att utveckla och förbättra ditt arbete. Hos oss får du en trygg anställning med bra villkor och möjligheten att påverka ditt eget arbete och företagets utveckling inom branschen.

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/78e388f1e30c
Kabel TV tekniker/Se ...
Kategori: Platsbanken
emo
Automationsingeniör - PLC programmerare

Som automationsingenjör kommer du att arbeta med programmering och test i våra lokaler i Mölndal samt installationer ute hos kund med tillhörande service. Du kommer att utveckla nya applikationer med ny funktionalitet. I jobbet ingår även uppföljning och support av installerade maskiner. Vi har nästan bara internationella kunder vilket innebär cirka 50-100 resdagar/år. Du kommer att arbeta i ett litet bolag med ett bra team av innovativa och mycket kompetenta kollegor som alla bidrar till bolagets fortsatta utveckling.

Arbetsuppgifter

• PLC-programmering och test av maskiner i vår verkstad i Mölndal
• Installation och service hos kunder främst i Europa
• Support till kunder via telefon och internet

Vi söker dig som...

är utbildad högskole- eller civilingenjör, gärna med inriktning mekatronik eller data, och har några års arbetslivserfarenhet.

Du har grundläggande kunskaper i elektroteknik och automation. Som person är du självgående, flexibel och noggrann. Du vill också vara en del av en spännande resa i ett bolag där nya saker sker varje dag. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Vi har våra lokaler i Mölndal där vi också monterar våra maskiner.

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/27d823e48f1e
Automationsingeniör ...
Kategori: Platsbanken
emo
Arbetsbeskrivning

Vi söker nu två nya medarbetare till vår arbetsgrupp som ansvarar för elrevisionsbesiktningar.

Säkerhet är viktigt hos dem vi jobbar för, våra kunder. Det är vår uppgift att se till att de är trygga i de fastigheterna vi förvaltar. Vi ser till att regelverk, krav och lagar från bland annat räddningstjänsten, försäkringsbolag och Göteborgs stad följs.

För oss handlar det om att underhålla, utveckla och reparera viktiga delar så att verksamheten fungerar i de lokaler vi sköter om.

Som eltekniker kommer du att ha, tillsammans med dina kollegor, rollen som avdelningens el specialist. Detta innebär att

du har en stödjande funktion för våra hyresgäster, elektriker och tekniker i frågor som rör el och kan leda till

mätningsuppdrag i el kvalitét och belysning.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning inom inriktningen el/elteknik. Du har mångårig erfarenhet av el-, installations

och servicearbete samt el revisions besiktningar. Vi vill att du har arbetat självständigt under ett flertal år med dessa

arbetsuppgifter.

Du är van att arbeta med dator, du ska bland annat sköta mindre beställningar av entreprenörsuppdrag, följa upp dem och

hantera fakturor. Du är van vid att ha kontakter med leverantörer och göra beställningar.

Som medarbetare arbetar du för organisationens och slutkundens bästa ur ett helhetsperspektiv.

Känner du igen dig i denna beskrivning är du varmt välkommen att söka dig till oss!

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/7a301a829af3
Eltekniker sökes til ...
Kategori: Platsbanken
emo
På Schneider Electric, anser vi att smart och effektiv energihantering är nyckeln till en hållbar framtid. Nu söker vi en affärsutvecklare inom fastighetsautomation som delar vår övertygelse och använder sin egen energi på ett smart sätt för att identifiera våra kunders behov och hjälpa dem på vägen mot en optimerad fastighetsdrift med sänkt energianvändning.

Hos oss får du möjligheten att arbeta med marknadens ledande system- och tjänsteportfölj inom byggnadsautomation för befintliga fastigheter och nya fastighetsprojekt i regionen. Tillsammans med ett kompetent och drivet team med hög laganda kommer du att vidareutveckla och bygga nya relationer på en växande marknad.

Vi, tillsammans med dig, behöver möta våra kunders krav och värderingar på ett innovativt sätt och erbjuda lösningar inom fastighetsområdet anpassade efter våra kunders behov och önskemål. Vi letar därför efter en lösningsorienterad person med ett stort engagemang som tar ägandeskap i relationen med sina kunder.

För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara mycket kundorienterad, drivas av att göra affärer och uppnå tydliga mål. Eftersom relationer är en central del i ditt uppdrag, bör du även vara förtroendeingivande, samarbetsvillig samt med lätthet skapa och underhålla relationer, såväl internt som gentemot våra kunder.

Som affärsutvecklare kommer du att erbjuda Schneider Electrics lösningar inom fastighetsautomation i nära samarbete med kollegor från ditt eget affärsområde – EcoBuilding. Vår breda portfölj av produkter och lösningar innebär dessutom att du kommer arbeta tätt ihop med kollegar ifrån dina närliggande affärsområden såsom exempelvis IT och Retail. Du kommer främst att arbeta mot fastighetsbolag inom området fastighetsautomation och energi.

Vi söker dig med erfarenhet av värdebaserad försäljning, längre försäljningscyklar och gärna en teknisk bakgrund, med fördel inom automation. Erfarenhet av att bearbeta kundgruppen fastighetsägare ses som meriterande. Körkort är ett krav då tjänsten innefattar resor inom ansvarsområdet (Gävle-Dala).

Vi erbjuder dig ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. På Schneider Electric kommer du att arbeta hos ett internationellt marknadsledande företag med ett meningsfull syfte, ett stort fokus på sin personal och med flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Har du frågor om tjänsten så ring gärna Thomas Bäckman på tel: 010 - 478 20 82 och vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig så ring gärna Alexandra Bodor på tel: 010-478 15 18.

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast

På Schneider Electric värderar vi mångfald och inkludering eftersom det stärker vårt företag och vår framtida utveckling. Kreativitet och innovation skapas ur en blandning av bakgrunder och synvinklar, så genom att utmana varandra och hjälpa varje individ att uppnå sin fulla potential skapar vi ett hållbart, välmående och innovativt företag.

Primär plats: SE-Gävleborgs län

Arbetstid: Heltid

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/d62e481d708c
Säljare i Gävle/Dala ...
Kategori: Platsbanken
emo
Om oss

Tranpenad Bemanning I Stockholm AB är en del av Tranpenad koncernen. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena kontor & ekonomi, sälj & marknad samt logistik. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade. Vi tackar för förtroendet att få sköta rekryteringsprocesser för Electrolux Hemprodukter AB.

Om tjänsten

Electrolux Hemprodukter AB söker nu dig som vill vara med och leverera service i världsklass.
Electrolux är ledande inom hemelektronik och söker nu en Servicetekniker vars huvuduppdrag är att besöka privatkunder i deras hem och utföra service av vitvaror. Du kommer jobba i Stockholms citykärna samt ut mot västerort och till största del besöka privatpersoner och utföra felsökningar, både mekaniska och elektriska men också reparationer.
Det kan förekomma installationer och produktbyten vilket kräver god fysik.

Du blir en viktig person i organisationen eftersom att du är ansiktet utåt och det krävs att du är stresstålig, social och bra på att ta olika typer av människor. Du jobbar aktivt med att ge kunder rätt hjälp och vägledning för att ytterligare stärka Electrolux Hemprodukter som varumärke.

Din profil

Har du en teknisk utbildning med grundläggande el-kunskap, och utmanas av högt tempo och möten med nya människor varje dag, då vill vi träffa dig.

Har du tidigare erfarenheter inom branschen eller liknande arbetsuppgifter är det mycket meriterande men du kan ha tillgodosett dig kunskap genom andra liknande branscher.
Då det snabbt kan ske förändringar i vardagen gäller det att jobba serviceorienterat där det ställs höga krav på att leverera utan att tappa servicekänslan som är en viktig del i organisationen.
Eftersom att du är ansiktet utåt mot Electrolux kunder är det viktigt att vara professionell och kunna ta sig an olika situationer och människor samt vara flexibel och gilla utmaningar i vardagen.

Tekniskt gymnasium, elprogrammet eller likvärdigt
El-utbildning är ett krav
Tidigare erfarenhet av branschen är meriterande
B-körkort är ett krav
God svenska i tal och skrift samt förståelse i engelska

Arbetstider och övriga villkor

Omfattning: Heltid 07.30 - 16.00
Placering: Electrolux Servicestation Stockholm, Kungsholmen
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Lön: Enligt ök

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/a39e13b18726
Servicetekniker söke ...
Kategori: Platsbanken
emo
Vibracoustic Forsheda AB genomsyras av kreativitet och öppenhet. Vi skapar mervärde för våra kunder genom att hjälpa dem i ett kritiskt läge. Detta åstadkommer vi framförallt genom hög kompetens, goda relationer och en förmåga att samarbeta i effektiva team. För oss själva skapar vi mervärde genom att ständigt utvecklas och att ha kul tillsammans.

OM TJÄNSTEN

Som Processtekniker kommer du att arbeta 2 -skift. Du kommer att arbeta med problemlösning, felsökning, långsiktiga åtgärder, förebyggande underhåll och utbildning av operatörer. Tjänsten innefattar även att föreslå och driva igenom förbättringar. Du kommer att jobba med formsprutning av silikon och dess utrustning, monteringsutrustning, robotar och annan kringutrustning där nivån på automatisering är mycket hög.

Du kommer att ingå i en grupp som idag består av 13 personer där elektriker, mekaniker, tekniker och formservice ingår. Du kommer förutom denna grupp ha ett mycket nära samarbete med de olika lagen i fabriken.

DIN PROFIL

För att vara aktuell för tjänsten tror vi att du har:

• Teknisk utbildning/ bakgrund
• Minst 3 års erfarenhet från tillverkande industri, gärna inom formsprutning med hög automationsnivå
• Kunskaper om avancerad felsökning och givare
• Behörighet inom el är meriterande men inte ett krav
• Har du spetskompetens inom automation är det ett stort plus
• Det är meriterande om du även har kunskaper inom pneumatik, hydraulik
• Svenska och engelska i tal och skrift är ett måste för att kunna kommunicera med leverantörer och support.

Vi tror att du som söker har mycket energi. Du tycker det är roligt med utmaningar, ser möjligheter och du är noggrann. Hos oss kommer du att få stora möjligheter att utveckla dig själv och arbeta i ett spännande bolag som ständigt arbetar framåt.

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/654365415b16
Processtekniker söke ...
Kategori: Platsbanken
emo
Schneider Electric gör nu en satsning i Lund och söker en erfaren elkraftstekniker till vårt team. Troligtvis arbetar du idag som tekniker inom elkraft, distributionselektriker, linjemontör eller liknande. Vi kan lova dig stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter med ett brett tekniskt och kommersiellt innehåll.

Du kommer att ingå i ett team bestående av 8 tekniker utspridda över landet och rapporterar till servicechefen som också är stationerad i Stockholm.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer framförallt att bestå av

• underhåll, felsökning, provning, drifttagning
• reparation av ställverksutrustningar för både låg- och mellanspänning
• att arbeta med ombyggnationer, moderniseringar och i viss mån installationer av ställverksutrustningar
• att fungera som teknisk support mot våra kunder samt tillsammans med det lokala säljteamet initiera nya affärer och utveckla kundrelationer.

Vi söker dig som har relevant arbetserfarenhet inom elkraftsdistribution och som är elektriker i grunden. Att du har god datavana och behärskar Officepaketet ser vi som en självklarhet, likaså att du uttrycker dig väl i såväl svenska som engelska. Eftersom tjänsten innefattar resor krävs även körkort.

För att bli framgångsrik i rollen behöver din personlighet präglas av stort eget ansvarstagande och tilltalas av att arbeta självständigt. Servicenivån till våra kunder utgör grunden till våra fortsatta framgångar, vilket innebär att du behöver vara kommunikativ och lyhörd för kundernas önskemål och behov. Det är även viktigt att du är initiativrik samt har ett intresse för affärer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har stark drivkraft samt engagerar dig i din uppgift och i vår gemensamma utveckling. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi erbjuder dig med rätt kvalifikationer och inställning en spännande tjänst som du kommer ha möjlighet att utforma och utveckla. Du kommer få arbeta självständigt med frihet under ansvar samt ha många intressanta kundkontakter. Du erbjuds även tjänstebil, generöst friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Kontaktpersoner

För information om rekryteringsprocessen eller ansökning kontakta sourcing recruiter Kincso Kakuszi på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/1d84d9baab4b
Senior Serviceingenj ...
Kategori: Platsbanken
emo
Vi underhåller, utför service och bygger nya kundanpassade retrofit lösningar på befintliga elanläggningar mestadels i Sverige men också i övriga nordiska länder. Nu letar vi efter dig som kan driva våra projekt framåt kan driva produktionen framåt och se till att vi möter våra kunders krav och värderingar på ett innovativt sätt för att nå en hög kvalitet och snabb leverans. Inom kort kommer fabriken i Sundsvall att genomgå en spännande förändringsresa som vi vill att du driver framåt!

I rollen som projektledare kommer du att ansvara för projekten i sin helhet - både utförande, kundnöjdhet och ekonomi. Du kommer bland annat att sköta kundkontakter, tilläggsförsäljning, materialinköp, projektkalkyler, betalningsplaner och tidsplaner. Vidare kommer du att arbeta tätt ihop med våra servicetekniker samt ha en arbetsledande funktion.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som projektledare samt kunskap och yrkeserfarenhet inom ställverk. Du uttrycker dig väl i såväl svenska som engelska samt har körkort.

För att vara framgångsrik i denna roll behöver du vara strukturerad, ordningsam och ha budgeterfarenhet. Vi ser även att du är drivande som person och ser till att vi håller våra tidsramar. Eftersom relationer är en central del i ditt uppdrag, bör du även vara kommunikativ, ödmjuk, förtroendeingivande samt med lätthet skapa och underhålla relationer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vi söker dig som har stark drivkraft och engagerar dig i din uppgift och i vår gemensamma utveckling.

Har du rätt kvalifikationer och framförallt rätt inställning, så erbjuder vi dig ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Har du frågor om tjänsten så ring gärna Per Johansson på tel: 010 - 478 19 63 och vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig så ring gärna Liselott Wigstrand Tuvesson på tel: 010 – 478 29 37.

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/148180f3d1e1
Projektledare inom E ...
Kategori: Platsbanken
emo
För dig som är nyexaminerad med kompetens inom el och teknik med viljan att lära sig mer, har du nu chansen att utvecklas hos oss. Vi söker en driven individ till vår verkstad i SundsvallTillsammans med ett kompetent och drivet team kommer du att vidareutveckla och bygga nya relationer på en växande marknad inom elkraft.

För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha ett intresse för att lösa problem och framförallt drivas av att lära sig nya saker och vara mottaglig för utveckling. En potentiell språngbräda för den som inte är rädd för att visa framfötterna, nyfiken och en god samarbetsvillig medarbetare.

I rollen ingår det framförallt arbetsuppgifter såsom:

• Mekaniskt och Elektriskt Montage av ställverksutrustningar för Låg- och Mellanspänning
• Service och underhåll i vår verkstad men även i fält

Vi söker digsom nyligen studerat el och även har ett mekaniskt intresse. Du behöver kunna uttrycka dig obehindrat i svenska och har goda kunskaper i engelska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har en hög energinivå, en stark drivkraft och engagerar dig i din uppgift och i vår gemensamma utveckling.

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha det roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Har du frågor om tjänsten så ring gärna Göran Svensson på tel: 010 478 18 42 och vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig så ring gärna Liselott Wigstrand Tuvesson på tfn 0725 200 797.

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/f5153cf842aa
Nyexaminerad elektri ...
Kategori: Platsbanken
emo
Gör karriär på Schneider Electric - bli vår nya Seniora Elkraftsingenjör i Stockholm!

Schneider Electric gör nu en satsning i Stockholm och söker en erfaren elkraftstekniker till vårt team. Troligtvis arbetar du idag som tekniker inom elkraft, distributionselektriker, linjemontör eller liknande. Vi kan lova dig stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter med ett brett tekniskt och kommersiellt innehåll.

Placeringsort är Stockholm. Du kommer att ingå i ett team bestående av 8 tekniker utspridda över landet och rapporterar till servicechefen som också är stationerad i Stockholm.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer framförallt att bestå av

• underhåll, felsökning, provning, drifttagning
• reparation av ställverksutrustningar för både låg- och mellanspänning
• att arbeta med ombyggnationer, moderniseringar och i viss mån installationer av ställverksutrustningar
• att fungera som teknisk support mot våra kunder samt tillsammans med det lokala säljteamet initiera nya affärer och utveckla kundrelationer.

Vi söker dig som har relevant arbetserfarenhet inom elkraftsdistribution och som är elektriker i grunden. Att du har god datavana och behärskar Officepaketet ser vi som en självklarhet, likaså att du uttrycker dig väl i såväl svenska som engelska. Eftersom tjänsten innefattar resor krävs även körkort.

För att bli framgångsrik i rollen behöver din personlighet präglas av stort eget ansvarstagande och tilltalas av att arbeta självständigt. Servicenivån till våra kunder utgör grunden till våra fortsatta framgångar, vilket innebär att du behöver vara kommunikativ och lyhörd för kundernas önskemål och behov. Det är även viktigt att du är initiativrik samt har ett intresse för affärer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har stark drivkraft samt engagerar dig i din uppgift och i vår gemensamma utveckling. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi erbjuder dig med rätt kvalifikationer och inställning en spännande tjänst som du kommer ha möjlighet att utforma och utveckla. Du kommer få arbeta självständigt med frihet under ansvar samt ha många intressanta kundkontakter. Du erbjuds även tjänstebil, generöst friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Kontaktpersoner

Sourcing recruiter Tina Johnsson, tfn 0708-717635

Ansökan

Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast. Eftersom Schneider Electric även har en säkerhetsavdelning kommer vi att begära ett utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning.

Läs gärna mer om oss och ansök tjänsten via www.schneider-electric.se/jobb eller via email till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/dd99c7da743e
Senior Serviceingenj ...
Kategori: Platsbanken
emo
Vi har ett modernt och högautomatiserat bageri där vi satsar ytterligare på nya linjer och utveckling. Vi har en mångfald av maskiner och utrustning som uppvägningsanläggningar, blandare, ugnar, robotar och packmaskiner. Nu utökar vi vårt framgångsrika tekniska team med ytterligare underhållstekniker.
• Är du en strukturerad tekniker som trivs med kontinuerlig utveckling, goda prestationer och att jobba i team?
• Är din profil inriktad på förebyggande underhåll med hög teknisk kompetens?
• Vill du vara en del av ett erfaret team och utvecklas tillsammans med oss?

Då kan Pågen vara ditt nästa karriärsteg!


Arbetstider
• 1 tjänst innebär 2-skift med vissa helger schemalagda
• 1 tjänst innebär nattarbete med vissa helger schemalagda

Arbetsuppgifter
• Förebyggande underhållsåtgärder på vår produktionsutrustning
• Felsökning och avhjälpande av mekaniska och elektriska driftstörningar
• Medverka i våra tekniska projekt
• Vara support för våra operatörer inom underhålls- och maskinrelaterade frågor samt utbildning

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet dvs att du är ödmjuk, drivande, strukturerad, hjälpsam och kommunikativ. Rollen kräver att du både kan arbeta självständigt och i team. Eftersom Pågen ständigt strävar efter förbättringar ser vi gärna att du är positiv till detta. Din förmåga att planera, strukturera, dokumentera och utvärdera är av stor betydelse.

Kompetenskrav
• Strukturerad och metodisk vid problemlösning
• Någon form av underhållsutbildning som mekaniker/elektriker eller alternativ erfarenhet
• Förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska

Meriterande
• Förståelse för hur underhållsprocessen fungerar inom större industrier
• Bakgrund inom strukturerad problemlösningstekning
• Behörighet för elarbete
• Erfarenhet av delaktighet i större tekniska projekt

Vad erbjuder vi dig?
Du blir en del av ett kompetent gäng och en arbetsplats där vi månar om vår arbetsmiljö och utveckling. Vill du vara med på vår resa och dela vår energi och framåtanda? Då kommer du att trivas hos oss

Sök tjänsten
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av våra teknikledare Andreas Olin tel: 040-323741, Mikael Lundin tel: 040-32 39 10 eller Johan Olofsson tel: 040-323831

Välkommen med din ansökan. Vi gör urval löpande men behöver din ansökan senast den 4 oktober.

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/467b3b5c4f04
Engagerad tekniker s ...
Kategori: Platsbanken
emo
Vi söker dig med bred och flerårig erfarenhet som elektriker inom industri och automation.

Arbetet består av:

service, installation, driftsättning, felsökning mm mot våra industri och automationskunder. För dig som trivs med att arbeta självständigt med elektriska installationer hos våra kunder, kan vi erbjuda en stimulerande arbetsplats med spännande och varierande arbetsuppgifter.

Du kommer, tillsammans med kollegor, ansvara för kundkontakter, planering och utveckling!

Du har en bred yrkeserfarenhet, servicekänsla samt är van vid att arbeta självständigt med kundkontakter inom många olika typer av serviceuppdrag.

Som person är du kreativ, ansvarstagande, flexibel och sugen på att ta dig an nya arbetsuppgifter.

Arbetet medför mycket kontakter både internt och externt och det krävs att du är utåtriktad och har förmåga att samarbeta.

El-utbildning i grunden och B-körkort ser vi som ett krav.


Kontakta:

Rikard Larsson 0435-40 53 41, vid frågor om tjänsten

Din ansökan skickar du per e-post till: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Vi behandlar inkomna ansökningar löpande!

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/2c944d0d0b19
Elektriker inom indu ...
Kategori: Platsbanken
emo
Mot nya djärva mål!

Allt fler ledande motortillverkare visar intresse för vår nya familj motorstyrsystem, DriveCOM, som introducerades på marknaden 2015. Kundernas ständigt högre krav på ökad prestanda och lägre emmissioner innebär att vi nu tar nästa steg och vidareutvecklar produkten.

Välkommen till HOERBIGER Control Systems i Åmål!

Vi söker dig som ser individens potential och agerar mentor åt dina ingenjörer. Du brinner för personalfrågor och sätter människan i centrum. Med fokus på utveckling av kompetens, metoder och verktyg bygger du ett starkt och motiverat team. Vi vill att du har teknisk kompetens inom elektronik och god förståelse för de utmaningar som ditt team har. Du har övergripande ansvar för arbetsmetoder och spridande av ”best practices”.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

För mer information kontakta Anders Göras, tfn 0532-621 20, Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen eller Henric Söderberg, tfn 0532-621 51, Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Vi ser fram emot ditt CV tillsammans med ett personligt brev senast 2017-07-15 till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen , 0532-621 16.

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/6f54e09884cc
Engineering Leader s ...
Kategori: Platsbanken
emo
Är du teknikintresserad och sugen på att bygga framtidens infrastruktur för stadsnät? Då kan du vara en av våra nya fibertekniker !


Vem trivs hos oss? ”Jag gillar att ha ett omväxlande arbete och att min arbetsdag ser olika ut från dag till dag. Det gör att min roll som fibertekniker passar mig väldigt bra. Den ena dagen blåser jag fiber, den andra dagen svetsar jag utrustning och har kontakt med kunder. Jag arbetar både utomhus och inomhus, så ingen dag är den andra lik. Att dessutom få ingå i ett team tillsammans med ett tryggt och sammansvetsat gäng med härliga kollegor som alltid ställer upp gör att verkligen jag trivs med att jobba här.”

Benny Eriksson, Fibertekniker på Entreprenad/Stadsnät, Elnät

Vad erbjuder vi? Vi söker just nu två fibertekniker till vår avdelning Entreprenad/Stadsnät inom affärsområde Elnät. Avdelningen har hand om utbyggnationen och underhållet av stadsnäten i Eskilstuna och Strängnäs kommun tillsammans med Fibra, ett bolag som ägs av Eskilstuna Energi och Miljö, SEVAB Strängnäs Energi, Mälarenergi samt Arboga och Hallstahammar kommun och som verkar för att bygga stadsnät som klarar framtidens krav. En tjänst är placerad i Eskilstuna och den andra i Strängnäs men båda rapporterar till gruppchef Niclas Liljehag.

Som fibertekniker hos oss ingår du i en arbetsgrupp som utför den planerade utbyggnationen och även driften av det passiva nätet. Vi ser därför att du har en god samarbetsförmåga, att du är strukturerad i ditt arbete och ser ansvarstagande som en självklarhet. Beredskap kan ingå i tjänsten, vilket gör att du bör kunna hantera plötsligt uppkomna situationer och även kunna agera under tidspress.

För att lyckas väl i tjänsten har du gymnasiekompetens med inriktning el, tele eller opto. Alternativt att du är certifierad fibertekniker eller att du införskaffat motsvarande kompetens genom tidigare arbetslivserfarenhet. Om du har minst ett års erfarenhet av liknande arbete är det meriterande

Vilka är vi?

Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö är en arbetsgivare som värnar om dig som medarbetare. Se filmen om oss som arbetsgivare här. Vill du veta hur vår rekryteringsprocess fungerar? Klicka här.

• Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö, är ett gemensamt driftbolag för Eskilstuna Energi och Miljö och SEVAB Strängnäs Energi. Läs gärna mer om våra uppdragsgivare på eem.se och sevab.com
• Vi är en av Sörmlands största arbetsgivare, med våra närmare 500 medarbetare.
• Vår affärsidé: Tillsammans är vi det ledande energi- och miljötjänsteföretaget.
• De verksamheter vi driftar har en årlig omsättning på 1,8 miljarder kronor

Vill du bli en av oss är du varmt välkommen med din ansökan senast 18 juni 2017. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vänta inte med din ansökan!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår gruppchef Niclas Liljehag.

Du når Niclas på telefon 016-10 62 50 eller via e-post Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/6819aad15f3e
Fibertekniker sökes ...
Kategori: Platsbanken
emo
Är du intresserad av teknik och elförsörjning? Vill du leda och stötta en grupp kompetenta medarbetare i arbetet med att bygga morgondagens elnät? Då kanske du är vår nya gruppchef inom elnätsentreprenad.

Vilka är vi?

”Expansionen som sker inom både Strängnäs och Eskilstuna kommun är spännande att vara delaktig i. Det byggs otroligt mycket, stora företag väljer att etablera sig här och vårt arbete är en av förutsättningarna för att det över huvud taget ska kunna hända. Entreprenadavdelningen står därför inför två utmaningar. Dels att utföra kvalitativa arbeten inom elnät och stadsnät så att vårt område fortsätter vara attraktivt för företag att etablera sig i. Men också att få samarbetet mellan elnät och stadsnät att fungera på bästa sätt så att vårt arbete kan ske så smidigt som möjligt. I de här delarna kommer den blivande gruppchefen ha mycket inflytande i hur slutresultatet blir.”

Magnus Pettersson, Chef Entreprenad, Elnät


Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en roll som gruppchef på vår entreprenadavdelning inom affärsområde Elnät. Affärsområdet ansvarar för att vidareutveckla, bygga ut och underhålla elnätet så att våra kunder får sin el dygnet runt, året om. Entreprenadavdelningen har rollen som en utförande avdelning som bygger och underhåller elnät, industrinät, vägbelysningsanläggningar och stadsnät. Avdelningen arbetar på uppdrag av såväl interna som externa kunder.

Som gruppchef ska du leda och fördela arbetet och stå för en effektiv resursplanering för din grupp. Gruppen består av ett tjugotal medarbetare som utför både ny- och ombyggnadsarbeten av jordkabel och luftledningsnät för eldistribution, montage av ställverk och kontrollutrustning i våra stationer samt underhåll och servicearbeten på dessa anläggningar. Ditt ansvar är att gruppen kan leverera med rätt kvalitet vid rätt tidpunkt och till rätt kostnad. Du arbetar också aktivt för att ständigt förbättra och utveckla verksamheten och gruppen arbetsmässigt men även som ett team. Vi ser därför att du är trygg, engagerad och drivande i din ledarroll samtidigt som du har förmåga att skapa goda relationer med olika typer av människor.

För att lyckas väl i tjänsten ser vi att du har goda tekniska kunskaper och minst tre års erfarenhet av arbete inom elnät. Eftersom du ska leda en grupp lägger vi stor vikt vid att du har tidigare erfarenheter av arbete utifrån en arbetsledande position. Har du dessutom kunskaper inom EBR, ESA, Arbete på väg, BAS-P/BAS-U,BE-körkort eller innehar elbehörighet är det meriterande.


Vilka är vi?

Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö är en arbetsgivare som värnar om dig som medarbetare. Se filmen om oss som arbetsgivare här. Vill du veta hur vår rekryteringsprocess fungerar? Klicka här.

Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö, är ett gemensamt driftbolag för Eskilstuna Energi och Miljö och SEVAB Strängnäs Energi. Läs gärna mer om våra uppdragsgivare på eem.se och sevab.com
Vi är en av Sörmlands största arbetsgivare, med våra närmare 500 medarbetare.
Vår affärsidé: Tillsammans är vi det ledande energi- och miljötjänsteföretaget.
De verksamheter vi driftar har en årlig omsättning på 1,8 miljarder kronor
Vill du bli en av oss är du varmt välkommen med din ansökan senast 28 maj 2017.
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vänta inte med din ansökan!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår entreprenadchef Magnus Pettersson. Du når Magnus på telefon 016-10 65 20 eller via mejl Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/146ea0c75f77
Bygga morgondagens e ...
Kategori: Platsbanken
emo
Har du en elkraftsteknisk bakgrund? Vill du vara med och driva utvecklingen av framtidens elnät tillsammans med oss? Då kan du vara vår nya elkraftsingenjör!

Vem trivs hos oss?

”Det bästa med den här tjänsten är att jag hela tiden utvecklas och lär mig nya saker. Den starka tillväxten och byggtakten i vår region och dagens förändrade konsumtionsmönster, med till exempel elbilsladdning, ställer stora krav på oss som planerar för framtidens elförsörjning. Det känns väldigt roligt att det jag dagligen gör i mitt arbete är till stor samhällsnytta och de tekniska lösningar jag planerar kommer att finnas i drift under väldigt lång tid framöver.”

Erik Lingärde, Planeringsingenjör, Elnät

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder just nu en tjänst som elkraftsingenjör på Planeringsavdelningen inom vårt affärsområde Elnät. Tjänsten är placerad i Eskilstuna och rapporterar till planeringschef Fredrik Tinglöw. Avdelningen Planering ansvarar för att utveckla och förnya elnäten så att vi kan möta nya och befintliga kunders behov. Eskilstuna och Strängnäs är två starka tillväxtområden vilket ställer stora krav på att planera för framtidens elförsörjning. Båda kommunerna kan stoltsera med stabila nät som har en hög leveranssäkerhet till våra cirka 63 000 elnätskunder.

Som elkraftsingenjör med inriktning mot nyanslutningar kommer du främst ansvara för projektering av nyanslutningar och ändringar i elnätet. Som projekteringsverktyg används idag Trimble NIS och för alla typer av anslutningsärenden används ärendesystemet Elsmart. I rollen ingår att för mindre anslutningar kontrollera att elnätet klarar den ökade lasten samt vid större anslutningar samråda med ansvarig elnätsutvecklare om anslutningen kräver förändringar av nätet. Rollen förutsätter att du kan arbeta självständigt och hantera flera parallella projekt samtidigt, samt att bidra till att utveckla processen för anslutningsärenden.

Vi ser gärna att du har god kommunikationsförmåga då dialog med installatörer och kunder är en mycket viktig del av tjänsten. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete för att på ett bra sätt kunna bidra till utvecklingen av våra elnät.

För att lyckas väl i tjänsten behöver du ha en elkraftteknisk utbildning på ingenjörs- eller YH-nivå samt tidigare erfarenhet av projektering av elnät enligt EBR. Kunskap inom nätinformationssystem, som till exempel Trimble NIS, är meriterande likväl som erfarenhet av anslutningsfrågor och gällande regelverk för anslutning.

Vilka är vi?

Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö är en arbetsgivare som värnar om dig som medarbetare. Se filmen om oss som arbetsgivare här. Vill du veta hur vår rekryteringsprocess fungerar? Klicka här.

Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö, är ett gemensamt driftbolag för Eskilstuna Energi och Miljö och SEVAB Strängnäs Energi. Läs gärna mer om våra uppdragsgivare på eem.se och sevab.com
Vi är en av Sörmlands största arbetsgivare, med våra närmare 500 medarbetare.
Vår affärsidé: Tillsammans är vi det ledande energi- och miljötjänsteföretaget.
De verksamheter vi driftar har en årlig omsättning på 1,8 miljarder kronor
Vill du bli en av oss är du varmt välkommen med din ansökan senast den 23 april 2017. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vänta inte med din ansökan!

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/641df0b82bc2
Elkraftsingenjör sök ...
Kategori: Platsbanken
emo
Vill du vara med och driva utvecklingen av framtidens elnät tillsammans med oss i en dynamisk organisation? Då kan du vara vår nya elnätsprojektör!


Vem trivs hos oss?

”Det bästa med den här tjänsten är att jag hela tiden utvecklas och lär mig nya saker. Den starka tillväxten och byggtakten i vår region och dagens förändrade konsumtionsmönster, med till exempel elbilsladdning, ställer stora krav på oss som planerar för framtidens elförsörjning. Det känns väldigt roligt att det jag dagligen gör i mitt arbete är till stor samhällsnytta och de tekniska lösningar jag planerar kommer att finnas i drift under väldigt lång tid framöver.”

Erik Lingärde, Planeringsingenjör, Elnät


Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder just nu en tjänst som elnätsprojektör på Planeringsavdelningen inom vårt affärsområde Elnät. Tjänsten är stationerad i Eskilstuna och rapporterar till planeringschef Fredrik Tinglöw. Avdelningen Planering ansvarar för att utveckla och förnya elnäten så att vi kan möta nya och befintliga kunders behov. Eskilstuna och Strängnäs är två starka tillväxtområden vilket ställer stora krav på att planera för framtidens elförsörjning. Båda kommunerna kan stoltsera med stabila nät som har en hög leveranssäkerhet till våra cirka 63 000 elnätskunder.

Som elnätsprojektör med inriktning mot projektering kommer du att ansvara för projektering och dokumentation av elnäten, till exempel genom att bistå våra elnätsutvecklare och uppdragsledare med att dokumentera utbyggnad och förändringar av våra elnät. Vi ser därför att du är bra på att samarbete och även att du har förmåga att jobba parallellt med flera arbeten. Stora delar av dina arbetsuppgifter består också av att administrera avdelningens kommunikation med myndigheter, kommun och exploatörer. Vi ser gärna att du har god kommunikationsförmåga då dialog med installatörer och kunder är en mycket viktig del av tjänsten.

För att lyckas väl i tjänsten behöver du ha en elkraftteknisk utbildning på ingenjörs- eller YH-nivå. Kunskap inom EBR och nätinformationssystem, som till exempel Trimble NIS, är meriterande likväl som erfarenhet av anslutningsfrågor och gällande regelverk för anslutning.

Vilka är vi?

Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö är en arbetsgivare som värnar om dig som medarbetare. Se filmen om oss som arbetsgivare här. Vill du veta hur vår rekryteringsprocess fungerar? Klicka här.

- Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö, är ett gemensamt driftbolag för Eskilstuna Energi och Miljö och SEVAB - Strängnäs Energi. Läs gärna mer om våra uppdragsgivare på eem.se och sevab.com
- Vi är en av Sörmlands största arbetsgivare, med våra närmare 500 medarbetare.
- Vår affärsidé: Tillsammans är vi det ledande energi- och miljötjänsteföretaget.
- De verksamheter vi driftar har en årlig omsättning på 1,8 miljarder kronor

Vill du bli en av oss är du varmt välkommen med din ansökan senast den 19 mars 2017. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vänta inte med din ansökan!

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/b7e951ba1548
Vi söker Elnätsproje ...
Kategori: Platsbanken
emo
Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med utveckling av styrsystem samt interna system, varierande beroende på din egen kompetens och företagets behov. Som del av ett litet utvecklingsteam, så kommer du i kontakt med de flesta plattformar och metoder, så som .NET (C#/VB.NET), C++, Mekatronik och Elektroteknik, Embedded-system i C++ och Windows CE, Web i ASP.NET MVC, JavaScript Kommunikation i CAN-Bus system.

Kvalifikationer

.NET (C#/VB.NET)
C++
ASP.NET MVC
WebAPI
MS SQL
Microsoft Compact Framework
Microsoft Micro Framework
Windows CE
CAN-Bus
Mekatronik och Elektroteknik
För frågor angående tjänsten

Skicka ett mejl till Johan Dahlgren, Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Ansökan: express.candarine.com/campaign/url/forward/7504a0bf21e6
Systemutvecklare sök ...
Kategori: Platsbanken
emo
Du som söker ska gilla utmaningar, ha lätt till skratt och sätta värde på ett väl utfört arbete.
Initiativförmåga och intresse är viktigt.

Vårt verksamhetsområde är hela Sverige, kontoret är placerat i Tranås, därifrån vår serviceavdelning också utgår.
Vi har en hel del arbete inom byggnation av butiker, därav vårt stora verksamhetsområde.

Låter detta intressant? Tveka inte att höra av dig!

Tjänsten är på heltid.
B-körkort är ett krav.

Vi är ett team med bred kompetens, som utför installationer inom el, tele/datanät, larm/passagesystem samt lantbruks/industriservice.
Vi står för det som är positivt med en slimmad organisation; snabba kontaktvägar, ansvar, personlig service och stolthet över utfört arbete.

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/0f77655cb362
Elektriker inom inst ...
Kategori: Platsbanken
Mer
Tid för att skapa sida: 1.28 sekunder
Senaste foruminlägg

Mer ämnen »

Vill du få senaste nytt från Fluxio.se till din E-post?

Klicka här!

Vill du vara säker på att inte missa något viktigt och intressant som händer på Fluxio.se? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
(Utskick görs ungefär en gång per månad och kan när som helst sägas upp)
Dina mottagna Tack!
Finns inga ämnen att visa