fluxio.se Forum
Välkommen, Gäst
Användarnamn Lösenord: Kom ihåg mig

Profil för Jonathan Solberg (JonHart)

 • OFFLINE
 • Registered
 • Rank: Färsking
 • Registreringsdatum: 17 mar 2016
 • Senaste Besöks Datum: 10 jul 2018
 • Tidszon: GMT +1:00
 • Lokal tid: 23:58
 • Inlägg: 41
 • Profil visningar: 650
 • Plats: Okänd
 • Kön: Okänd
 • Födelsedatum: Okänd

Signatur

Inlägg

Inlägg

emo
Om tjänsten
Som distriktschef på Nelco driver du ett eget säljdistrikt och återförsäljarnätverk med resultatansvar. Distriktet är väl etablerat med ett starkt och etablerat kundunderlag. Du arbetar tillsammans med produktchefer och försäljningschef i att utveckla befintliga affärer samtidigt som du prospekterar och hittar nya. Du är ensam ansvarig för försäljningen och du styr och leder säljprocessen från prospektering till försäljning, avslut och uppföljning.

Vi söker dig som är erfaren säljare mot B2B, med mycket driv och energi. Du är en duktig och van relationsbyggare som dessutom älskar att tävla. Du är självgående, har ett brinnande säljintresse och kan visa att du nått verklig framgång i dina tidigare försäljningsarbeten. Du ska uppskatta frihet och eget ansvar förenat med höga krav. Elltekniskt kunnande eller branscherfarenhet är meriterande med absolut inte avgörande.

Vi erbjuder
• Fast lön + Provision.
• En rolig och fartfylld arbetsplats i ett entreprenörsbolag där alla tar sitt ansvar.
• Generös tjänstebilspolicy
• Goda interna utvecklingsmöjligheter

Vi tror att du
• Är en utåtriktad och social person - gärna med en bakgrund inom idrott
• Är kunnig eller intresserad av el & elkomponenter
• Har viljan att lyckas
• Ser positivt på hårt arbete
• Är seriös och sätter kunden i fokus
• Har ett strukturerat och engagerat arbetssätt

Med nytt ägande sedan 2 år tillbaka är ambitionen att lyfta Nelco emot nya höjder och rekryterar därför nya kollegor som vill vara med på resan. Rätt person kommer alltså till ett spännande företag som utvecklas och vill framåt.
Rätt medarbetare har goda chanser att gå vidare och växa i vår organisation!

Ansök nu: express.candarine.com/campaign/url/forward/73c0e4210d84
Distriktschef/Distri ...
Kategori: Platsbanken
emo
Vill du arbeta hos Sveriges ledande leverantör av mellanspänningsställverk?

Vår produktionsenhet Elektriska AB Delta grundades 1951 och är ett helägt dotterbolag till Schneider Electric. Enheten sysselsätter 50-talet anställda, omsätter ca 120MSEK årligen och är Sveriges ledande tillverkare av mellanspänningsställverk med slutkunder framför allt inom elbolag, större industrier och infrastruktur.

Produktionsenheten söker nu en Senior intern Projektledare med start omgående för placering i Arlöv.

Som intern Projektledare hos oss är du spindeln i nätet och ansvarar för beredning och projektering av våra lokalt producerade mellanspänningsställverk, från teknisk klarställd specifikation till färdig produkt hos kunden. I rollen som Senior Projektledare jobbar du nära vår Tekniska chef och ansvarar även för utbildning inom avdelningen samt teknisk support såväl internt inom avdelningen, som gentemot Schneider Electrics projekt- och säljpersonal samt gentemot våra slutkunder.

I rollen är du kontaktperson både internt och gentemot våra kunder samt har en viktig nyckelfunktion i att samordna, koordinera och driva våra projekt genom hela värdekedjan ända fram tills ställverket finns på plats hos kunden.

Din kompetens och erfarenhet
Du har/är:

• eftergymnasial teknisk utbildning inom elkraft, med fördel på ingenjörsnivå, eller motsvarande.
• väl förtrogen med ställverk (erfarenhet från mellanspänning är meriterande)
• erfarenhet av projektledning och/eller försäljning inom teknisk affärsverksamhet.
• goda språkkunskaper i svenska och engelska språken, både i tal och i skrift.
• van IT-användare med mycket goda kunskaper i Microsoft Office och har grundläggande kunskaper inom Cad (erfarenhet från SAP och AutoCad är meriterande).
• vana att göra riskanalyser är meriterande.

Som person är du serviceinriktad, noggrann, kommunikativ, lösningsfokuserad och stresstålig. Du gillar högt tempo, har god förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt samt trivs med att jobba i team och träffa kunder. Du har en positiv läggning och god social förmåga.

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha det roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Ansök nu: express.candarine.com/campaign/url/forward/35a4afe7dfa2
Senior Intern Projek ...
Kategori: Platsbanken
emo
Vi söker en ersättare för vår affärsutvecklare i syd som går till nya uppdrag inom Schneider Electric. Du kommer arbeta i ett affärsområde som erbjuder marknadsledande produkter, service och helhetslösningar inom elkraftområdet.

Du besöker kunder i Skåne, Blekinge samt Småland och delvis i Halland inom industrin, infrastruktur och elkrafts-/energibolag, där du presenterar och säljer nyckelfärdiga elkraftsanläggningar och produkter (ställverk, transformatorer, reläskydd, SCADA övervakningssystem mm). Du bearbetar även våra partners (elinstallatörer/elkonsulter) där Schneider aktivt ingår som underentreprenör i Elkrafts entreprenader.

Arbetsuppgifter

Du kommer att identifiera nya strategiska och operativa affärsmöjligheter inom den södra regionen. Utöver det kommer du att sälja/marknadsföra elkraftsanläggningar och Schneiders breda produktprogram inom mellanspänning till kunder som är verksamma inom industri, infrastruktur och elkrafts-/energibolag samt till partners.
• Bearbetning av både befintliga och nya slutkunder/partners.
• Inom företaget har du kollegor som stöttar dig i offerthantering, produktkunskaper och projektledning för att driva affärerna från start till mål.
• Delta i mässor och seminarer.
• Räkna med ca 30 övernattningar/år.

Vem är du?

Du har erfarenhet av försäljning av elkraftsanläggningar/ kraftentreprenader inom låg-eller mellanspänning (0,4 kV – 52 kV). Alternativt har du sålt elprodukter inom området och vill nu ta nästa steg och sälja nyckelfärdiga elkraftsanläggningar sett ur ett energioptimeringsperspektiv. Du har ett eget driv och uthållighet för att hitta nya affärsmöjligheter inom marknaden. Samtidigt är du en team player inom organisationen där du samarbetar nära dina kollegor för att kunna slutföra pågående affärer. Din goda förhandlingsvana är ett signum på din affärsmässighet och professionalism.
• Resultatinriktad, lösningsorienterad, förtroendeingivande, ödmjuk och strukturerad är några utmärkande karaktärsdrag hos dig som person.
• Du här läst elkraftsteknik eller har praktisk erfarenhet från området och är en van användare av affärssystem.

Vi erbjuder dig ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. På Schneider Electric kommer du att arbeta hos ett internationellt marknadsledande företag med ett meningsfullt syfte, ett stort fokus på sin personal och med flera intressanta utvecklingsmöjligheter. Lämplig placeringsort är Lund vid vårt kontor. Vidare är vi öppna för en dialog vid annan placeringsort.

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/6c87925b8722
Affärsutvecklare SYD ...
Kategori: Platsbanken
emo
Vill du få användning av din tekniska talang och din problemlösningsförmåga? Vill du ha ett självständigt arbete med många kontakter både internt och externt? Nu söker KONE en samordnare för rulltrappor med placering i Stockholm men även annan ort är möjlig.

Som samordnare är ditt huvudsakliga uppdrag att ge support till våra tekniker inom området rulltrappor. Du går på schema och har en omväxlande roll där du roterar mellan utbildning, telefonsupport och fältsupport. Utbildning är en stor del av din roll och du kommer både planera utbildning, ta fram material och hålla i utbildning.

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET
För att lyckas i din roll behöver du ha:
• Utbildning inom el på minst gymnasienivå alternativt dokumenterad erfarenhet inom liknande arbete.
• Goda Kunskaper om rulltrappor, både mekaniskt och elektriskt.
• B-körkort.
• Grundläggande kunskaper inom MS Office.
• Goda färdigheter i såväl det svenska språket som engelska språket.

Du kommer att få den utbildning du behöver för uppdraget.

Då arbetet är självständigt behöver du vara ansvarsfull och ha en god drivkraft. Du har mycket kontakt med KONEs medarbetare och kunder och behöver vara kommunikativ, samarbetsvillig och ha en god känsla för service. Arbetet består till stor del av problemlösning varför du behöver vara lösningsfokuserad, ha ett stort engagemang och vara nyfiken. Vi kommer att lägga stor vikt vid din inställning och intresse för arbetsuppgifterna.

VI ERBJUDER
På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar och du får möjligheten att själv planera dina dagar. Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag och förmånsportal. Tjänsten är på heltid och tjänstebil ingår.

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/e5f547c2d188
Fältsupport och utbi ...
Kategori: Platsbanken
emo
Vi söker dig med ett stort driv och god planeringsförmåga som söker ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete inom svensk mjölkproduktion i nära kontakt med kunderna och med möjlighet att utvecklas inom den senaste robot- och datatekniken.

Vi på DeLaval Sales kan erbjuda:
• Service, felsökning och reparationer på våra olika mjölkningsanläggningar och mjölkningsrobotar.
• Försäljning av tillbehör, reservdelar och förbrukningsartiklar.
• Montage, lagerhantering och administration.
• Ett självständigt arbete på hemmaplan där du har frihet att lägga upp jobbet som passar bäst med kunderna i fokus
• En anställning med utvecklingsmöjligheter
• Omfattande grundutbildning vid Hamraskolan i Tumba, samresor med erfarna kollegor samt kontinuerlig vidareutbildning.
• Resor och övernattningar förekommer i tjänsten och vid behov kan du behöva arbeta på kringliggande orter.

Kvalifikationer och personliga egenskaper:
• Minst gymnasieutbildning, gärna el- eller teknikprogram.
• Datorvana (både hård- och mjukvara) och du behöver ha körkort.
• Ansvarstagande med handlingskraft och förmåga att fatta egna beslut
• Tekniskt intresserad med tekniskt handlag och vi ser gärna att du har erfarenhet av teknisk service.
• Ett intresse för och gärna erfarenhet av djurhållning och/eller mjölkproduktion.
• Serviceinriktad med förmåga att sälja och övertyga.
• Vana av att arbeta självständigt med ordningssinne och förmåga att planera.
• Du har en styrka i att skapa gott samarbete och goda relationer, såväl med kunder som med kollegor.
• Vi är på jakt efter en initiativrik, självständig och engagerad person som vill ingå i ett ambitiöst team. Du värdesätter att ge dina kunder en god service enligt högsta standard. Du är målinriktad och tillmötesgående ute hos kunderna, och vet vad bra service innebär. (Du är ansvarsfull och trivs i en vardag där du primärt är din egen ledare men samtidigt är en del av ett team.)

Vidare information om befattningen lämnas av Försäljningschef, Torbjörn Svensson tel: 070-602 3016
Du rapporterar till Henrik Göransson.

Välkommen med din ansökan på www.delaval.com under "Om DeLaval" och "Arbeta på DeLaval" senast den 10 juni 2018.

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/1ade1d976dc1
Servicetekniker söke ...
Kategori: Platsbanken
emo
Forretningsområde Grid Automation Systems og Service består i dag av ca 80 personer, som holder til i moderne lokaler i Ole Deviks vei i Oslo med gode parkeringsmuligheter og ladestasjoner for elbiler. Vi leverer systemløsninger til norsk energiforsyning, fra driftssentraler til stasjonskontroll og vern i trafostasjoner. Vi benytter ABBs verdensledende relévern i våre kontrollanlegg.

Vi har et trivelig og uformelt arbeidsmiljø, hvor vi setter kunden i fokus, som igjen gir høy markedsandel og gode resultater takket være dyktige og engasjerte medarbeidere.

Generell beskrivelse:

ABBs relévern beskytter og overvåker trafostasjoner og høyspentnett (11 – 420 kV), de overfører signaler og måleverdier til stasjonskontrollsystemet.

Relévernene kommuniserer på standard protokoller.

Som prøveingeniør vil du jobbe med utvidelser, support og prøving på eksisterende relévern og system som ABB har levert. Serviceavdelingen har personell innen stasjonskontroll, relévern, prøving og konstruksjon, samt egne prosjektledere.

Arbeidsoppgaver:
• Små og store utvidelser, service og support på tidligere leverte anlegg
• Innstillinger av relévern i henhold til releplaner
• Demontering og montering
• Testing, feilsøking og idriftsettelse av relévern med Omicron
• Bistå prosjektleder med bestilling
• Utarbeide testprotokoll og oppdatering av sluttdokumentasjon

I mange serviceoppdrag er det et tett samarbeid med våre ingeniører innen kontrollanlegg.

Du vil ha mye kundekontakt og reisevirksomhet i Norge.

Kompetanse og erfaring:
• Elkraftingeniør / tekniker / automatiker med sertifikat (Gr. L,H,A) med erfaring fra relévern i trafostasjoner
• Kjennskap til PC og datanettverk
• Erfaring med feilsøking og idriftsetting
• Kjennskap til kommunikasjonsprotokoller er en fordel
• God skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk, da all kommunikasjon mot kunder er på norsk
• Førerkort klasse B

Personlige egenskaper:
• Du må være en person som bidrar med mye positiv energi til vårt gode arbeidsmiljø
• Aktiv holdning til personlig sikkerhet (HMS-arbeid) og integritet
• Praktisk anlagt og nøyaktig
• Evne til å arbeide både i team og selvstendig, med fokus på å arbeide strukturert og effektivt mot definerte mål
• Utveksle kompetanse og bidra med din fagkunnskap innen service
• Takle hektiske arbeidsdager ved idriftsetting og feilsøking hos våre kunder
• Du må ha evnen til alltid å sette kunden i fokus, med rask og god respons på kundens henvendelse

Vi tilbyr:
• Utfordrende og varierte serviceoppgaver med gode muligheter for personlig og faglig utvikling
• Et godt og stabilt arbeidsmiljø der både medarbeidere og ledere bryr seg
• God opplæring fra kollegaer som ønsker å dele sin kompetanse med deg
• Fleksibel arbeidstidsordning
• Konkurransedyktige betingelser
• Reiser til flere steder i hele Norge
• I tillegg har vi det GØY på jobb

Vi gjør oppmerksom på at vi i samarbeid med Meditor AS utfører en bakgrunnssjekk av alle kandidater som tilbys fast ansettelse i ABB Norge. Dette gjøres for å sikre at kvaliteten i vår utvelgelsesprosess er i samsvar med ABBs policy.

Søk på stillingen: express.candarine.com/campaign/url/forward/099b07d754fa
Prøveingeniør sökes ...
Kategori: Platsbanken
emo
Mantena Sverige AB är ett dotterbolag till Mantena AS som ägs av norska staten. Mantena har ca 1100 anställda fördelade i Norge och Sverige. Mantena Sverige an­svarar i dagsläget för underhåll av Pågatågen i Skåne samt två nya underhållskontrakt, underhåll av SJ:s fordon X40 och X55 i Västerås och Hagalund. Mer information om Mantena finner du på vår hemsida www.mantena.se.

Mantena Sverige söker tågtekniker i Hagalund, Solna.
Som tågtekniker hos oss kommer du arbeta med underhåll av SJ:s tåg av typen X40 och X55. Du utför både mekaniskt och elektriskt arbete och gör bedömningar av det trafiksäkerhetsmässiga tillståndet hos fordonen.

Vi söker dig med gymnasieutbildning inom el, industri eller fordonsprogram. Du skall kunna läsa och förstå el-schema och mekaniska ritningar. Erfarenhet av tågunderhåll ses som en merit. Du måste behärska svenska språket väl, både i skrift och i tal.

Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att jobba i team. Noggrannhet och ordningssinne är en självklarhet hos oss. Då arbetet innebär trafikmässiga bedömningar och växling av fordon kommer du att genomgå en läkarundersökning i enlighet med Transportstyrelsens regler.

Tjänsten är en heltidstjänst med skiftschema där du antingen jobbar ett rullande treveckorsschema med ledighet var tredje vecka.

Varför skall du jobba hos oss?
Vi vet att våra anställdas möjlighet att utvecklas professionellt och som individer är av hög betydelse.

Vi är en arbetsgivare som värdesätter och värnar om våra medarbetare och vi är stolta över den mångfald av kompetenser och bakgrund som finns hos oss.

Vid rekrytering av nya medarbetare söker vi personligheter som passar in i vårt sätt att tänka och jobba. En kompetens är lättare att förändra än en personlighet ! Vi bedriver därför egna utbildningar men egna instruktörer inom fordonsteknik och växling.

Det viktigaste för oss att du trivs på jobbet! Vi söker dig som tilltalas av småskalighet där alla har en naturlig plats - och där alla har lika värde.

Du kommer att jobba på Hagalunds depå som är norra Europas största underhållsdepå med en genomströmning av cirka 100 tåg dagligen.

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/3e93c99f81a5
Tågtekniker sökes ti ...
Kategori: Platsbanken
emo
Hur ser din arbetsdag ut?

Som produktingenjör arbetar du tillsammans med ditt team som teknisk expert och stöd - utåt till våra säljare och internt till vår produktion - genom hela värdekedjan från design och tillverkning till marknadsföring, försäljning och användande. Du är en viktig resurs för vårt löpande förbättringsarbete där du säkerställer att vi har en kundanpassad, produktionsvänlig och kommersiell produktdesign.

En betydande del av arbetet innebär design och tekniska beräkningar utifrån underlag som t ex kundförfrågningar. Du driver även uppdrag för produktverifiering, kundprojekt samt införande av nya produkter liksom är bidragande i framtagande av produktspecifikationer och informationsmaterial samt i arbetet med prissättning, reparationer och reklamationer.

Vem trivs här?

Vi söker dig som har en högskoleexamen med relevant inriktning för rollen, exempelvis inom maskin eller material. Erfarenhet från tillverkande industri, arbete med högtemperatursmaterial och arbete som innefattat mekaniska och elektriska konstruktioner är ett stort plus. Vi använder Solid Works 3D för produktdesign och ritningar. God datorvana är ett måste, förståelse för arbetsflöden och kvalitetssystem är värdefullt och erfarenhet av projektledning är meriterande. Då vi är verksamma i en internationell miljö behöver du goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper! Vi vill att du är nyfiken och att du motiveras av att lära nytt. Du har en hög ambition och förmågan att möta och överträffa våra kunders behov och förväntningar genom att lyssna, lösa problem och ge utmärkt service. Du kombinerar detta med ditt stora intresse och goda kunskaper inom teknik samt en stark drivkraft att hela tiden utveckla din tekniska kompetens. Att arbeta systematiskt och ta ansvar för dina uppdrag faller sig naturligt för dig, och du är bra på att ge tydlig återkoppling när det krävs. I rollen som produktingenjör har du också många kontaktytor och genom att vara pedagogisk och kommunikativ skapar och underhåller du goda relationer.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/3e0473924685
Produktingenjör söke ...
Kategori: Platsbanken
emo
Är du tekniskt lagd och vill arbeta praktiskt i en kundnära roll? Är du social, problemlösande och har ett öga för service? Då har vi en spännande tjänst som skulle passa dig.

Vi på Bäck Installation AB söker nu en kabel TV tekniker/Servicetekniker till vårt team i Stockholm!

OM DIG
Tjänsten passar dig som är social och strävar efter att ge kunder bästa möjliga serviceupplevelse. Du trivs dessutom med att arbeta och i ett team. Du är initiativtagande, har skinn på näsan och besitter ett tekniskt intresse. Vidare tycker du om ett varierande arbete i högt tempo där du får jobba i en fysisk arbetsroll.

Vi söker dig som är snabblärd och har en vilja att lära nytt. Vidare tar du ansvar över dina arbetsuppgifter.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som kabel TV tekniker/service tekniker kommer du främst att arbeta med kundservice, service i bredbandsnät, nätservice och preventivt underhåll- och kvalitetsarbete. Våra största kunder på servicesidan är Comhem och Itux. Du utgår hemifrån med tjänstebil för att köra ut till våra kunder.

KRAV FÖR TJÄNSTEN
• B Körkort
• Är Serviceinriktad
• Gilla att utföra arbete på egen hand och samtidigt vara en lagspelare
• Är obehindrad i svenska i både tal och skrift

MERITERANDE
• Tidigare erfarenhet av arbete med installationer så som larminstallation, kabelinstallationer, antenner, elektronikmontering.
• Har läst teknisk eller IT inriktning på gymnasiet
• God datorvana
• Intresse för teknik

ÖVRIGT
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm/Skarpnäck

OM BÄCK INSTALLATION
Bäck Installation AB är ett företag med ca 150 anställda och finns i beläget i både Stockholm och Göteborg. Hos oss arbetar du tillsammans med drivna och kompetenta kollegor, vi har roligt tillsammans och förväntar oss att du vill vara en del av gemenskapen på företaget. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete som ställer höga krav på dig som medarbetare men med stor ansvarsfrihet i att utveckla och förbättra ditt arbete. Hos oss får du en trygg anställning med bra villkor och möjligheten att påverka ditt eget arbete och företagets utveckling inom branschen.

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/78e388f1e30c
Kabel TV tekniker/Se ...
Kategori: Platsbanken
emo
Automationsingeniör - PLC programmerare

Som automationsingenjör kommer du att arbeta med programmering och test i våra lokaler i Mölndal samt installationer ute hos kund med tillhörande service. Du kommer att utveckla nya applikationer med ny funktionalitet. I jobbet ingår även uppföljning och support av installerade maskiner. Vi har nästan bara internationella kunder vilket innebär cirka 50-100 resdagar/år. Du kommer att arbeta i ett litet bolag med ett bra team av innovativa och mycket kompetenta kollegor som alla bidrar till bolagets fortsatta utveckling.

Arbetsuppgifter

• PLC-programmering och test av maskiner i vår verkstad i Mölndal
• Installation och service hos kunder främst i Europa
• Support till kunder via telefon och internet

Vi söker dig som...

är utbildad högskole- eller civilingenjör, gärna med inriktning mekatronik eller data, och har några års arbetslivserfarenhet.

Du har grundläggande kunskaper i elektroteknik och automation. Som person är du självgående, flexibel och noggrann. Du vill också vara en del av en spännande resa i ett bolag där nya saker sker varje dag. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Vi har våra lokaler i Mölndal där vi också monterar våra maskiner.

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/27d823e48f1e
Automationsingeniör ...
Kategori: Platsbanken
emo
Arbetsbeskrivning

Vi söker nu två nya medarbetare till vår arbetsgrupp som ansvarar för elrevisionsbesiktningar.

Säkerhet är viktigt hos dem vi jobbar för, våra kunder. Det är vår uppgift att se till att de är trygga i de fastigheterna vi förvaltar. Vi ser till att regelverk, krav och lagar från bland annat räddningstjänsten, försäkringsbolag och Göteborgs stad följs.

För oss handlar det om att underhålla, utveckla och reparera viktiga delar så att verksamheten fungerar i de lokaler vi sköter om.

Som eltekniker kommer du att ha, tillsammans med dina kollegor, rollen som avdelningens el specialist. Detta innebär att

du har en stödjande funktion för våra hyresgäster, elektriker och tekniker i frågor som rör el och kan leda till

mätningsuppdrag i el kvalitét och belysning.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning inom inriktningen el/elteknik. Du har mångårig erfarenhet av el-, installations

och servicearbete samt el revisions besiktningar. Vi vill att du har arbetat självständigt under ett flertal år med dessa

arbetsuppgifter.

Du är van att arbeta med dator, du ska bland annat sköta mindre beställningar av entreprenörsuppdrag, följa upp dem och

hantera fakturor. Du är van vid att ha kontakter med leverantörer och göra beställningar.

Som medarbetare arbetar du för organisationens och slutkundens bästa ur ett helhetsperspektiv.

Känner du igen dig i denna beskrivning är du varmt välkommen att söka dig till oss!

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/7a301a829af3
Eltekniker sökes til ...
Kategori: Platsbanken
emo
På Schneider Electric, anser vi att smart och effektiv energihantering är nyckeln till en hållbar framtid. Nu söker vi en affärsutvecklare inom fastighetsautomation som delar vår övertygelse och använder sin egen energi på ett smart sätt för att identifiera våra kunders behov och hjälpa dem på vägen mot en optimerad fastighetsdrift med sänkt energianvändning.

Hos oss får du möjligheten att arbeta med marknadens ledande system- och tjänsteportfölj inom byggnadsautomation för befintliga fastigheter och nya fastighetsprojekt i regionen. Tillsammans med ett kompetent och drivet team med hög laganda kommer du att vidareutveckla och bygga nya relationer på en växande marknad.

Vi, tillsammans med dig, behöver möta våra kunders krav och värderingar på ett innovativt sätt och erbjuda lösningar inom fastighetsområdet anpassade efter våra kunders behov och önskemål. Vi letar därför efter en lösningsorienterad person med ett stort engagemang som tar ägandeskap i relationen med sina kunder.

För att bli framgångsrik i rollen behöver du vara mycket kundorienterad, drivas av att göra affärer och uppnå tydliga mål. Eftersom relationer är en central del i ditt uppdrag, bör du även vara förtroendeingivande, samarbetsvillig samt med lätthet skapa och underhålla relationer, såväl internt som gentemot våra kunder.

Som affärsutvecklare kommer du att erbjuda Schneider Electrics lösningar inom fastighetsautomation i nära samarbete med kollegor från ditt eget affärsområde – EcoBuilding. Vår breda portfölj av produkter och lösningar innebär dessutom att du kommer arbeta tätt ihop med kollegar ifrån dina närliggande affärsområden såsom exempelvis IT och Retail. Du kommer främst att arbeta mot fastighetsbolag inom området fastighetsautomation och energi.

Vi söker dig med erfarenhet av värdebaserad försäljning, längre försäljningscyklar och gärna en teknisk bakgrund, med fördel inom automation. Erfarenhet av att bearbeta kundgruppen fastighetsägare ses som meriterande. Körkort är ett krav då tjänsten innefattar resor inom ansvarsområdet (Gävle-Dala).

Vi erbjuder dig ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. På Schneider Electric kommer du att arbeta hos ett internationellt marknadsledande företag med ett meningsfull syfte, ett stort fokus på sin personal och med flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Har du frågor om tjänsten så ring gärna Thomas Bäckman på tel: 010 - 478 20 82 och vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig så ring gärna Alexandra Bodor på tel: 010-478 15 18.

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast

På Schneider Electric värderar vi mångfald och inkludering eftersom det stärker vårt företag och vår framtida utveckling. Kreativitet och innovation skapas ur en blandning av bakgrunder och synvinklar, så genom att utmana varandra och hjälpa varje individ att uppnå sin fulla potential skapar vi ett hållbart, välmående och innovativt företag.

Primär plats: SE-Gävleborgs län

Arbetstid: Heltid

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/d62e481d708c
Säljare i Gävle/Dala ...
Kategori: Platsbanken
emo
Om oss

Tranpenad Bemanning I Stockholm AB är en del av Tranpenad koncernen. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena kontor & ekonomi, sälj & marknad samt logistik. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade. Vi tackar för förtroendet att få sköta rekryteringsprocesser för Electrolux Hemprodukter AB.

Om tjänsten

Electrolux Hemprodukter AB söker nu dig som vill vara med och leverera service i världsklass.
Electrolux är ledande inom hemelektronik och söker nu en Servicetekniker vars huvuduppdrag är att besöka privatkunder i deras hem och utföra service av vitvaror. Du kommer jobba i Stockholms citykärna samt ut mot västerort och till största del besöka privatpersoner och utföra felsökningar, både mekaniska och elektriska men också reparationer.
Det kan förekomma installationer och produktbyten vilket kräver god fysik.

Du blir en viktig person i organisationen eftersom att du är ansiktet utåt och det krävs att du är stresstålig, social och bra på att ta olika typer av människor. Du jobbar aktivt med att ge kunder rätt hjälp och vägledning för att ytterligare stärka Electrolux Hemprodukter som varumärke.

Din profil

Har du en teknisk utbildning med grundläggande el-kunskap, och utmanas av högt tempo och möten med nya människor varje dag, då vill vi träffa dig.

Har du tidigare erfarenheter inom branschen eller liknande arbetsuppgifter är det mycket meriterande men du kan ha tillgodosett dig kunskap genom andra liknande branscher.
Då det snabbt kan ske förändringar i vardagen gäller det att jobba serviceorienterat där det ställs höga krav på att leverera utan att tappa servicekänslan som är en viktig del i organisationen.
Eftersom att du är ansiktet utåt mot Electrolux kunder är det viktigt att vara professionell och kunna ta sig an olika situationer och människor samt vara flexibel och gilla utmaningar i vardagen.

Tekniskt gymnasium, elprogrammet eller likvärdigt
El-utbildning är ett krav
Tidigare erfarenhet av branschen är meriterande
B-körkort är ett krav
God svenska i tal och skrift samt förståelse i engelska

Arbetstider och övriga villkor

Omfattning: Heltid 07.30 - 16.00
Placering: Electrolux Servicestation Stockholm, Kungsholmen
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Lön: Enligt ök

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/a39e13b18726
Servicetekniker söke ...
Kategori: Platsbanken
emo
Vibracoustic Forsheda AB genomsyras av kreativitet och öppenhet. Vi skapar mervärde för våra kunder genom att hjälpa dem i ett kritiskt läge. Detta åstadkommer vi framförallt genom hög kompetens, goda relationer och en förmåga att samarbeta i effektiva team. För oss själva skapar vi mervärde genom att ständigt utvecklas och att ha kul tillsammans.

OM TJÄNSTEN

Som Processtekniker kommer du att arbeta 2 -skift. Du kommer att arbeta med problemlösning, felsökning, långsiktiga åtgärder, förebyggande underhåll och utbildning av operatörer. Tjänsten innefattar även att föreslå och driva igenom förbättringar. Du kommer att jobba med formsprutning av silikon och dess utrustning, monteringsutrustning, robotar och annan kringutrustning där nivån på automatisering är mycket hög.

Du kommer att ingå i en grupp som idag består av 13 personer där elektriker, mekaniker, tekniker och formservice ingår. Du kommer förutom denna grupp ha ett mycket nära samarbete med de olika lagen i fabriken.

DIN PROFIL

För att vara aktuell för tjänsten tror vi att du har:

• Teknisk utbildning/ bakgrund
• Minst 3 års erfarenhet från tillverkande industri, gärna inom formsprutning med hög automationsnivå
• Kunskaper om avancerad felsökning och givare
• Behörighet inom el är meriterande men inte ett krav
• Har du spetskompetens inom automation är det ett stort plus
• Det är meriterande om du även har kunskaper inom pneumatik, hydraulik
• Svenska och engelska i tal och skrift är ett måste för att kunna kommunicera med leverantörer och support.

Vi tror att du som söker har mycket energi. Du tycker det är roligt med utmaningar, ser möjligheter och du är noggrann. Hos oss kommer du att få stora möjligheter att utveckla dig själv och arbeta i ett spännande bolag som ständigt arbetar framåt.

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/654365415b16
Processtekniker söke ...
Kategori: Platsbanken
emo
Schneider Electric gör nu en satsning i Lund och söker en erfaren elkraftstekniker till vårt team. Troligtvis arbetar du idag som tekniker inom elkraft, distributionselektriker, linjemontör eller liknande. Vi kan lova dig stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter med ett brett tekniskt och kommersiellt innehåll.

Du kommer att ingå i ett team bestående av 8 tekniker utspridda över landet och rapporterar till servicechefen som också är stationerad i Stockholm.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer framförallt att bestå av

• underhåll, felsökning, provning, drifttagning
• reparation av ställverksutrustningar för både låg- och mellanspänning
• att arbeta med ombyggnationer, moderniseringar och i viss mån installationer av ställverksutrustningar
• att fungera som teknisk support mot våra kunder samt tillsammans med det lokala säljteamet initiera nya affärer och utveckla kundrelationer.

Vi söker dig som har relevant arbetserfarenhet inom elkraftsdistribution och som är elektriker i grunden. Att du har god datavana och behärskar Officepaketet ser vi som en självklarhet, likaså att du uttrycker dig väl i såväl svenska som engelska. Eftersom tjänsten innefattar resor krävs även körkort.

För att bli framgångsrik i rollen behöver din personlighet präglas av stort eget ansvarstagande och tilltalas av att arbeta självständigt. Servicenivån till våra kunder utgör grunden till våra fortsatta framgångar, vilket innebär att du behöver vara kommunikativ och lyhörd för kundernas önskemål och behov. Det är även viktigt att du är initiativrik samt har ett intresse för affärer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har stark drivkraft samt engagerar dig i din uppgift och i vår gemensamma utveckling. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi erbjuder dig med rätt kvalifikationer och inställning en spännande tjänst som du kommer ha möjlighet att utforma och utveckla. Du kommer få arbeta självständigt med frihet under ansvar samt ha många intressanta kundkontakter. Du erbjuds även tjänstebil, generöst friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Kontaktpersoner

För information om rekryteringsprocessen eller ansökning kontakta sourcing recruiter Kincso Kakuszi på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/1d84d9baab4b
Senior Serviceingenj ...
Kategori: Platsbanken
emo
Vi underhåller, utför service och bygger nya kundanpassade retrofit lösningar på befintliga elanläggningar mestadels i Sverige men också i övriga nordiska länder. Nu letar vi efter dig som kan driva våra projekt framåt kan driva produktionen framåt och se till att vi möter våra kunders krav och värderingar på ett innovativt sätt för att nå en hög kvalitet och snabb leverans. Inom kort kommer fabriken i Sundsvall att genomgå en spännande förändringsresa som vi vill att du driver framåt!

I rollen som projektledare kommer du att ansvara för projekten i sin helhet - både utförande, kundnöjdhet och ekonomi. Du kommer bland annat att sköta kundkontakter, tilläggsförsäljning, materialinköp, projektkalkyler, betalningsplaner och tidsplaner. Vidare kommer du att arbeta tätt ihop med våra servicetekniker samt ha en arbetsledande funktion.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som projektledare samt kunskap och yrkeserfarenhet inom ställverk. Du uttrycker dig väl i såväl svenska som engelska samt har körkort.

För att vara framgångsrik i denna roll behöver du vara strukturerad, ordningsam och ha budgeterfarenhet. Vi ser även att du är drivande som person och ser till att vi håller våra tidsramar. Eftersom relationer är en central del i ditt uppdrag, bör du även vara kommunikativ, ödmjuk, förtroendeingivande samt med lätthet skapa och underhålla relationer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet. Vi söker dig som har stark drivkraft och engagerar dig i din uppgift och i vår gemensamma utveckling.

Har du rätt kvalifikationer och framförallt rätt inställning, så erbjuder vi dig ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Har du frågor om tjänsten så ring gärna Per Johansson på tel: 010 - 478 19 63 och vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig så ring gärna Liselott Wigstrand Tuvesson på tel: 010 – 478 29 37.

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/148180f3d1e1
Projektledare inom E ...
Kategori: Platsbanken
emo
För dig som är nyexaminerad med kompetens inom el och teknik med viljan att lära sig mer, har du nu chansen att utvecklas hos oss. Vi söker en driven individ till vår verkstad i SundsvallTillsammans med ett kompetent och drivet team kommer du att vidareutveckla och bygga nya relationer på en växande marknad inom elkraft.

För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha ett intresse för att lösa problem och framförallt drivas av att lära sig nya saker och vara mottaglig för utveckling. En potentiell språngbräda för den som inte är rädd för att visa framfötterna, nyfiken och en god samarbetsvillig medarbetare.

I rollen ingår det framförallt arbetsuppgifter såsom:

• Mekaniskt och Elektriskt Montage av ställverksutrustningar för Låg- och Mellanspänning
• Service och underhåll i vår verkstad men även i fält

Vi söker digsom nyligen studerat el och även har ett mekaniskt intresse. Du behöver kunna uttrycka dig obehindrat i svenska och har goda kunskaper i engelska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har en hög energinivå, en stark drivkraft och engagerar dig i din uppgift och i vår gemensamma utveckling.

Vårt erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos oss är det viktigt att ha det roligt på jobbet och känna sig motiverad även en måndagsmorgon. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och flera intressanta utvecklingsmöjligheter!

Har du frågor om tjänsten så ring gärna Göran Svensson på tel: 010 478 18 42 och vill du berätta mer om dig själv och varför du tycker att detta är rätt tjänst för dig så ring gärna Liselott Wigstrand Tuvesson på tfn 0725 200 797.

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/f5153cf842aa
Nyexaminerad elektri ...
Kategori: Platsbanken
emo
Gör karriär på Schneider Electric - bli vår nya Seniora Elkraftsingenjör i Stockholm!

Schneider Electric gör nu en satsning i Stockholm och söker en erfaren elkraftstekniker till vårt team. Troligtvis arbetar du idag som tekniker inom elkraft, distributionselektriker, linjemontör eller liknande. Vi kan lova dig stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter med ett brett tekniskt och kommersiellt innehåll.

Placeringsort är Stockholm. Du kommer att ingå i ett team bestående av 8 tekniker utspridda över landet och rapporterar till servicechefen som också är stationerad i Stockholm.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer framförallt att bestå av

• underhåll, felsökning, provning, drifttagning
• reparation av ställverksutrustningar för både låg- och mellanspänning
• att arbeta med ombyggnationer, moderniseringar och i viss mån installationer av ställverksutrustningar
• att fungera som teknisk support mot våra kunder samt tillsammans med det lokala säljteamet initiera nya affärer och utveckla kundrelationer.

Vi söker dig som har relevant arbetserfarenhet inom elkraftsdistribution och som är elektriker i grunden. Att du har god datavana och behärskar Officepaketet ser vi som en självklarhet, likaså att du uttrycker dig väl i såväl svenska som engelska. Eftersom tjänsten innefattar resor krävs även körkort.

För att bli framgångsrik i rollen behöver din personlighet präglas av stort eget ansvarstagande och tilltalas av att arbeta självständigt. Servicenivån till våra kunder utgör grunden till våra fortsatta framgångar, vilket innebär att du behöver vara kommunikativ och lyhörd för kundernas önskemål och behov. Det är även viktigt att du är initiativrik samt har ett intresse för affärer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har stark drivkraft samt engagerar dig i din uppgift och i vår gemensamma utveckling. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi erbjuder dig med rätt kvalifikationer och inställning en spännande tjänst som du kommer ha möjlighet att utforma och utveckla. Du kommer få arbeta självständigt med frihet under ansvar samt ha många intressanta kundkontakter. Du erbjuds även tjänstebil, generöst friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Kontaktpersoner

Sourcing recruiter Tina Johnsson, tfn 0708-717635

Ansökan

Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast. Eftersom Schneider Electric även har en säkerhetsavdelning kommer vi att begära ett utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning.

Läs gärna mer om oss och ansök tjänsten via www.schneider-electric.se/jobb eller via email till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/dd99c7da743e
Senior Serviceingenj ...
Kategori: Platsbanken
emo
Vi har ett modernt och högautomatiserat bageri där vi satsar ytterligare på nya linjer och utveckling. Vi har en mångfald av maskiner och utrustning som uppvägningsanläggningar, blandare, ugnar, robotar och packmaskiner. Nu utökar vi vårt framgångsrika tekniska team med ytterligare underhållstekniker.
• Är du en strukturerad tekniker som trivs med kontinuerlig utveckling, goda prestationer och att jobba i team?
• Är din profil inriktad på förebyggande underhåll med hög teknisk kompetens?
• Vill du vara en del av ett erfaret team och utvecklas tillsammans med oss?

Då kan Pågen vara ditt nästa karriärsteg!


Arbetstider
• 1 tjänst innebär 2-skift med vissa helger schemalagda
• 1 tjänst innebär nattarbete med vissa helger schemalagda

Arbetsuppgifter
• Förebyggande underhållsåtgärder på vår produktionsutrustning
• Felsökning och avhjälpande av mekaniska och elektriska driftstörningar
• Medverka i våra tekniska projekt
• Vara support för våra operatörer inom underhålls- och maskinrelaterade frågor samt utbildning

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet dvs att du är ödmjuk, drivande, strukturerad, hjälpsam och kommunikativ. Rollen kräver att du både kan arbeta självständigt och i team. Eftersom Pågen ständigt strävar efter förbättringar ser vi gärna att du är positiv till detta. Din förmåga att planera, strukturera, dokumentera och utvärdera är av stor betydelse.

Kompetenskrav
• Strukturerad och metodisk vid problemlösning
• Någon form av underhållsutbildning som mekaniker/elektriker eller alternativ erfarenhet
• Förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska

Meriterande
• Förståelse för hur underhållsprocessen fungerar inom större industrier
• Bakgrund inom strukturerad problemlösningstekning
• Behörighet för elarbete
• Erfarenhet av delaktighet i större tekniska projekt

Vad erbjuder vi dig?
Du blir en del av ett kompetent gäng och en arbetsplats där vi månar om vår arbetsmiljö och utveckling. Vill du vara med på vår resa och dela vår energi och framåtanda? Då kommer du att trivas hos oss

Sök tjänsten
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av våra teknikledare Andreas Olin tel: 040-323741, Mikael Lundin tel: 040-32 39 10 eller Johan Olofsson tel: 040-323831

Välkommen med din ansökan. Vi gör urval löpande men behöver din ansökan senast den 4 oktober.

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/467b3b5c4f04
Engagerad tekniker s ...
Kategori: Platsbanken
emo
Vi söker dig med bred och flerårig erfarenhet som elektriker inom industri och automation.

Arbetet består av:

service, installation, driftsättning, felsökning mm mot våra industri och automationskunder. För dig som trivs med att arbeta självständigt med elektriska installationer hos våra kunder, kan vi erbjuda en stimulerande arbetsplats med spännande och varierande arbetsuppgifter.

Du kommer, tillsammans med kollegor, ansvara för kundkontakter, planering och utveckling!

Du har en bred yrkeserfarenhet, servicekänsla samt är van vid att arbeta självständigt med kundkontakter inom många olika typer av serviceuppdrag.

Som person är du kreativ, ansvarstagande, flexibel och sugen på att ta dig an nya arbetsuppgifter.

Arbetet medför mycket kontakter både internt och externt och det krävs att du är utåtriktad och har förmåga att samarbeta.

El-utbildning i grunden och B-körkort ser vi som ett krav.


Kontakta:

Rikard Larsson 0435-40 53 41, vid frågor om tjänsten

Din ansökan skickar du per e-post till: Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Vi behandlar inkomna ansökningar löpande!

Ansök här: express.candarine.com/campaign/url/forward/2c944d0d0b19
Elektriker inom indu ...
Kategori: Platsbanken
Mer
Tid för att skapa sida: 0.77 sekunder
Senaste foruminlägg

Mer ämnen »

Vill du få senaste nytt från Fluxio.se till din E-post?

Klicka här!

Vill du vara säker på att inte missa något viktigt och intressant som händer på Fluxio.se? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
(Utskick görs ungefär en gång per månad och kan när som helst sägas upp)
Dina mottagna Tack!
Finns inga ämnen att visa